Aлександър Ваклин се кандидатира за общински съветник

09:12, 23 сеп 19 25 2037 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Александър Ваклин, който е прокурорският специален свидетел по делото "Иванчева" и строителен предприемач, се кандидатира за общински съветник като независим. Издига го инициативен комитет от трима души предвождан от съпругата му Полина Ваклин, съобщи самият той в предаването "Тази сутрин" по bTV.

Ваклин поясни, че стъпката е предприета, след като са се появили кандидат-кметове с присъди на първа инстанция за подкуп в особено големи размери като визираше именно Десислава Иванчева.

Десислава Иванчева влиза в борбата за кмет на София

Освен това той смята, че общинският съвет се подценява, понеже без него един кмет нищо не може да свърши.

По думите на Ваклин много от кампаниите са популистки и даде пример с тези на Мая Манолова и Йорданка Фандъкова. Те базират кампаниите си на проучвания, не на реални оценки за това от какво се нуждае столицата, коментира Александър Ваклин.

Той добави и че неговите умения като строителен предприемач биха били полезни в новото му амплоа и поясни, че наистина е важно предприемачите да облагородавят междублоковите пространства на сградите си.

Кандидатът за общински съветник поясни, че не познава жената на главния секретар на МВР и кандидат за главен прокурор Иван Гешев, както твърдеше в Иванчева.

Основно в работата му като общински съветник би било да оправи работата на администрацията, като наблегне на доброто отношение към гражданите и изпълнението на сроковете за издаване на документ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама