Меган и Хари отведоха Арчи в Африка

11:40, 23 сеп 19 / Любопитно 25 2658 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Херцозите на Съсекс Меган и Хари отлетяха за първото си официално посещение като семейство в Африка. Двойката взе със себе си и четиримесечния си син Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, съобщи Dariknews.bg.

Неотдавна принц Хари призна, че „няма търпение“ да покаже на сина си Арчи Южна Африка. Тогава в профила си в Instagram Хари написа: „Остават само няколко седмици до първата визита на семейството ни в Африка - район от света, който през последните две десетилетия е бил като втори дом за мен“.

„Както добре знаете, Африка притежава много специално място в сърцето на херцога и той с нетърпение очаква да сподели Южна Африка с херцогинята и техния син. Това е наистина натоварена програма, четири държави за десет дни и имаме допълнителен специален малък пътник, който да направи нещата по-оживени“, коментира 10-дневната им обиколка и говорител на кралското семейство.

Двойката ще започне ангажиментите си в град Кейптаун. Въпреки че служителите не са потвърдили дали Арчи ще бъде видян на публично място по време на посещението, почитателите на двойката се надяват малкото момче. Меган пък планира да дари подаръци и дрехи на бебета, подкрепени от проекта mother2mothers, който обучава и наема жени, живеещи с ХИВ, като здравни работници в осем африкански държави.

Меган и Арчи придружават Хари в Южна Африка, преди принцът да се отправи на самостоятелна обиколка в Малави, Ангола и Ботсвана.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама