Повдигнаха обвинения на младежите за убийството в Добрич

10:44, 25 сеп 19 25 2932 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Окръжната прокуратура в Добрич повдигна по-тежко обвинение на двамата младежи, уличени в убийството на 41-годишен мъж. Ново, по-тежко обвинение повдигна Окръжната прокуратура в Добрич на задържаните за убийството на 41-годишния Диян Д. младежи. След преценка на събраните до момента доказателства по делото 19-годишният Шенер Р. и 18-годишният Румен К. са привлечени като обвиняеми за грабеж, придружен с убийство, извършено в съучастие. Наказанието за това престъпление е лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.  

Двама младежи са задържани за убийство в Добрич

Тялото на 41-годишния Диян, който бе обявен за издирване от близките си на 12 септември тази година, след като не се прибрал в дома си, бе намерено на 22 септември край село Котленци. Аутопсията показала, че смъртта на мъжа е настъпила вследствие 14 прободни рани. Златните накити, с които Диян ходел обикновено, липсвали.

Убитият пребивавал в Германия и при завръщането си в България ползвал услугите на единия обвиняем да го вози с автомобила си.  

След като разследването по случая стига до двамата младежи, се установява, че Шенер се е завърнал във Великобритания, където работел. Вчера сутринта той е кацнал на летище Варна и е бил задържан и отведен в Добрич. Окръжната прокуратура в Добрич поиска съдът за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на двамата обвиняеми.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама