Представители на Международния републикански институт на САЩ посетиха центъра на Цветанов

16:28, 27 сеп 19 / Политика 25 3115 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На посещение днес в офиса на Евро-атлантическия център за сигурност бяха Скот Мастик, заместник-председател за програми на Международния републикански институт, Пол Маккарти, регионален директор за Европа и Оуен Поун, резидентен директор на програмата в Северна Македония, съобщиха от центъра.


Представителите на института се срещнаха с председателя на Управителния съвет на центъра Цветан Цветанов и изпълнителния директор София Петкова.

Цветанов представи основните параметри на предстоящите инициативи и проекти на Евро-атлантическия център за сигурност, като акцентира върху търсените резултати на национално и регионално ниво.

Той подчерта и важността от присъствието на организации като Международния републикански институт в България и региона на Западните Балкани. “Партньорството с организации като Вашата може да генерира важна добавена стойност в работата на мозъчните тръстове по редица теми, свързани със сигурността, както в страната ни, така и в региона,” заяви Цветанов.

Още по темата:

Цветанов дискутира с Томи Хухтанен възможности за сътрудничество между ЕАЦС и Центъра за европейски изследвания “Вилфрид Мартенс”

Цветан Цветанов обсъди дейността на Евро-атлантическия център за сигурност с Антонио Лопес

Цветанов представи Евро-атлантическия център за сигурност на среща с Жозеф Дол

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама