Манолова: Не е справедливо всички в София да плащат данъци, а парите да отиват само в центъра

21:43, 27 сеп 19 25 3280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Не е справедливо всички в София да плащат данъци, а парите от данъци да отиват само в центъра. Вече как се харчат там е друга тема, колко пъти се прави един и същи ремонт, колко пъти се запълват едни и същи дупки, едни и същи павета'', това заяви кандидатът за кмет на столицата Мая Манолова по време на срещата си с граждани от  кв. „Горна баня“.

''До вчера бях омбудсман и ценност за мен беше понятието справедливост. Не е честно всички да плащат, а само за едни да има. Моето намерение е инвестициите да се насочат към кварталите и да има децентрализация на бюджета. Столичният общински съвет да определя бюджет за всеки столичен район, а след това бюджетът на всеки район да бъде разпределен по кварталите и населените места в него'', категорична беше тя. 

В социалните мрежи Манолова отбеляза, че жителите на кв. „Горна баня“ са споделили своите проблеми, отнасящи се до липса на поне още една детска градина, водоснабдяване, нередовен градски транспорт, лошо електроснабдяване, високи данъци, кражби, некачествени ремонти, разбити улици и тротоари.

Манолова добави, че София не е само центърът, а и кварталите Люлин, Овча купел, Горна баня, Обеля, Панчарево и всички столични райони и населени места.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама