Ето как харчи милионите си Ариана Гранде

22:00, 30 сеп 19 / Любопитно 25 5599 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Като супер успешна поп звезда Ариана Гранде не крие факта, че има много пари. Тя притежава около 100 милиона долара – не е малко, нали?

Едно нещо, което отличава Гранде от другите звезди е, че тя обича да подарява на своите приятели подаръци и след това да пише песни за това. И докато някои от покупките й са по-нормални от други, животът на поп звездата има своята цена. От многобройни домашни любимци, през местата, които обикаля по света, до нейния завиден гардероб, нека да разгледаме някои от тях.

Ето как Селена Гомес харчи милионите си

Ариана Гранде има апартамент на стойност 16 милиона долара в Ню Йорк. Тя закупува имота с тогавашния си годеник Пийт Дейвидсън и е лесно да разберете защо е похарчила толкова пари. Апартаментът е в квартал Челси в Манхатън и разполага с пет спални, 4 бани и гледка към Емпайър Стейт Билдинг. Хората съобщават, че придобивката на Гранде включва някои сериозно луксозни удобства като частен IMAX театър, който споделя с гостите си и закрит басейн, осветен от лед светлини в различни цветове.

Когато Гранде и Дейвидсън се разделят през октомври 2018 г., се говори, че поп звездата държи на инвестицията. В интервю за „GQ“, Дейвидсън разкрива, че апартаментът принадлежи на Гранде: „Тя купи мястото“.„Тя казваше:„Това е нашата къща“, а аз: „Много си мила, че казваш това. Благодаря ти, че ме приемаш тук““. По отношение на декора, Дейвидсън споделя, че трудно са обзавели мястото, защото не знаели какво правят. Но стига с жилището, ясно е, че той лесно й е отстъпил имота, обръщаме внимание на ваканциите, които богатата звезда, обича да организира.

Ариана Гранде смело би похарчила 10 000 долара на вечер за нощ в Колорадо. Според „Glamour“, той разполагал с вани в баните, басейн, боулинг, сауна и частен готвач. Накрая, почивката й била подарена от “Airbnb”. Така или иначе, тя спокойно би платила сама за такава почивка с петзвезден рейтинг, но името работи понякога вместо нея.

Прочети повече ТУК.

Напишете коментар
Коментари: 2
1 hauttytuh 04:34, 13 мар 23

nolvadex where to buy This may seem only like an aesthetic problem, but prolonged inflammation can be damaging

2 outsisket 13:25, 10 фев 24

Brand name Glyburide, Glipizide does insurance pay for viagra

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама