Джъстин Бийбър и съпругата му се ожениха за втори път

08:02, 01 окт 19 / Любопитно 25 2292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поп звездата Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли Болдуин се ожениха за втори път, пише Ройтерс. Те отново си сложиха венчалните халки на церемония в луксозен курорт в Южна Каролина.

Втората сватба беше предвидена за семействата и приятелите на Бийбър и Болдуин, като присъстваха родителите им, както и редица звезди като Ед Шийран, Кайли и Кендъл Дженър, Ъшър и чичото на булката, популярния актьор Алек Болдуин.

Говорителите на двамата не направиха официални изявления, но жълтите издания и папараците следиха отблизо двудневните тържества в курорта северно от град Савана.

Втората сватба включваше религиозна церемония и голяма вечеря за 150 гости.

Първата венчавка беше в Ню Йорк, като 25-годишният канадец и дългогодишната му приятелка се ожениха тайно, на гражданска церемония.

Двамата се познават от десетилетие, но започнаха нова връзка преди около две години.

Джъстин Бийбър стана звезда на 13-годишна възраст, но се оттегли от публичните изяви, след като неочаквано прекрати турнето си през 2017г.

Оттогава канадецът написа няколко прочувствени поста в социалните мрежи, в които описваше проблемите си с депресия, употреба на наркотици и натиска, който му оказва славата.  Бийбър посочи връзката си с Хейли Болдуин и вярата на двамата в Бог като причина за възстановяването му.

"В момента съм в най-добрите години от живота ми - БРАК! Страхотна, откачена нова отговорност.", написа Бийбър в Инстаграм в началото на септември.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама