Том Круз и Зеленски обсъждат снимките на новата „Мисия невъзможна“

15:20, 01 окт 19 / Любопитно 25 2519 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Украинският лидер Владимир Зеленски посрещна Том Круз в Киев, за да обсъди местата за новия филмов проект на холивудската суперзвезда, съобщи президентството. Вероятно това ще са локациите за новата „Мисия невъзможна“, която Том подготвя, пише АФП, цитирана от БТА.

Зеленски, който беше популярен комик до президентските избори тази пролет, разказа на 57-годишния актьор за собствения си опит в киното.

Не е разкрито дали на срещата е обсъждана настоящата роля на президента в драмата от реалния живот - скандалът, инициирал начало на процедура по импийчмънт срещу американския лидер Доналд Тръмп.

Снимки показаха, че украинският президент сияе, докато застава до небрежно облечената мегазвезда в официалната зала за срещи.

"По време на срещата Том Круз информира Владимир Зеленски, че се интересува от украински локации за снимането на един от новите му филмови проекти", се казва в изявление на президентството.

По-рано Круз беше забелязан в частта от метрото в Киев, запазена автентична от времето на съветската епоха.

Някои коментатори критикуват Зеленски за срещата му с актьора, вместо да се съсредоточи върху собствената си „мисия невъзможна“ - справяне с корупцията и прекратяване на войната с подкрепяните от Русия сепаратисти на изток.

Миналия месец 41-годишният лидер се срещна с холивудските актьори Мила Кунис, Аштън Къчър и Робин Райт на събитие в Киев.

Други се пошегуваха за истинската причина за посещението на Круз.

"Том Круз де дошъл тук, за да се подготви за ролята на Владимир Зеленски в нов филм за импийчмънта на Тръмп", написа блогърът Петро Терентиев на страницата си във Фейсбук.

Тръмп бе обвинен, че е притиснал Зеленски на 25 юли да очерни бившия вицепрезидент на САЩ Джо Байдън, фаворитът сред демократите срещу Тръмп на президентските избори през 2020 г.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама