"Доверете се на българското" стартира за 16-и път

09:46, 02 окт 19 25 2966 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес за 16-и пореден път ще бъде открито изложението „Доверете се на българското“. Изложението се помещава в изложбената зала на ЦУМ и ще продължи до 13 октомври.

Участие в изложението ще вземат над 35 фирми - производители, търговци, предприемачи, водещи български фирми, които предлагат различни български продукти в следните области: храни, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, чанти, детски артикули, стоки за бита и други.

80% от участниците са малки фирми. Най-много фирми, занимаващи се с козметика, храни и напитки, както и такива за конфекция, трикотажни и кожени изделия ще участват в изложението.

Търговското изложение „Доверете се на българското” събира на едно място само български производители и търговци, представя фирмата и продуктите й, както и предоставя възможност за директна среща на бизнеса с потребителя.

Само по време на изложението ще може да се закупят продукти от малки български фирми, които представят своите изделия само по изложения. Потребителите ще могат да се сдобият с разнообразни български стоки.

Ще бъдат представени най-новите колекции спортни и елегантни облекла за есенния и зимния сезон на атрактивни цени. Ръчно плетени дрехи със сценарии и шалове с български орнаменти ще представи фирма от Варна. Ще може да закупите чанти и обувки от естествена кожа. На изложението ще може да намерите и нови модели шапки и аксесоари. За поредна година подхождаме с внимание и към най-малките като на изложението ще има и фирми предлагащи дрехи и аксесоари за деца.

Посетителите ще научат за полезните съставки на зеолита и копривата и как да се използват в ежедневието. Kозметика и хранителни добавки с екстракти от охлюв Helix aspersa ще предложат нови продукти по време на изложението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама