Каракачанов: Лабилен човек постави журналистите в БНТ в абсурдна ситуация

15:32, 02 окт 19 / Политика 25 2363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Грозните сцени са обида както за гостите в студиото, така и за работещите в телевизията, за цялата журналистическа гилдия и за българските зрители. Това се казва в изрична позиция на председателя на ВМРО – БНД Красимир Каракачанов по повод недопустимото поведение на Сидеров в предаването „Референдум“ по БНТ.

"Реакцията на водещата Добрина Чешмеджиева и последвалите действия от страна на БНТ са достойни и аз и ВМРО категорично подкрепяме професионализма на журналистите в абсурдната ситуация, в която ги постави един меко казано лабилен човек“, допълва още Каракачанов.

ГЕРБ: Поведението на Сидеров е позор за Народното събрание


По думите му българските журналисти трябва да знаят, че се ползват с обществената подкрепа, за да изпълняват своите задължения безпристрастно. "Когато обаче са подложени на вербална, а в много случаи и на физическа агресия, това дава едно усещане за обществена незрялост, характерно за народи, далеч от нашите географски ширини", поясни вицепремиерът. 

СЕМ подкрепи БНТ след скандалното участие на Сидеров

"Недопустимите обиди, арогантност и демонстрацията, че някой е над закона и над общоприетите норми са откровена обида за българския народ. Ето защо аз съм убеден, че именно суверенът в лицето на избирателите отново ще даде урок и ще игнорира агресивните субекти от политическата сцена. Нека всички заедно да кажем не на порнографията в българската политика“, призовава Красимир Каракачанов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама