Ресторант от хотелската империя на Тръмп получи звезда от "Мишлен"

21:20, 02 окт 19 / Любопитно 25 2362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Макар Доналд Тръмп да е любител на бързите закуски, заведение в неговата хотелска империя получи признание в областта на кулинарното изкуство - суши ресторант в хотела "Тръмп интернешънъл" във Вашингтон вече е със звезда в прочутия справочник "Мишлен".

"Суши Накадзава" получи звезда в изданието на справочника за 2020 г.

Заведението на майстор-готвача Дайсуке Накадзава, който притежава друг отличен от
справочника "Мишлен" ресторант в Манхатън, получава това признание заради вкусните си ястия, "първичната свежест" на рибите си и спектаклите при приготвянето на суши с участието на готвачите, които работят мълчаливо и прецизно като хирурзи, предава БТА.

Тези хвалебствия бяха получени, независимо че "Суши Накадзава" се намира в един от най-противоречивите хотели на планетата, тъй като Доналд Тръмп беше обвинен, че извлича изгода от президентските си функции, които окуражават чуждестранни делегации да отсядат именно там по време на визитите си във Вашингтон.

Известният майстор-готвач с испански произход Хосе Андрес отказа да отвори ресторант в хотела "Тръмп интернешънъл" след очернящите имигрантите изказвания на кандидата на републиканците за президент по време на предизборната му кампания през 2016 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама