Джамбазки отвръща на иронията: ''София Прайд'', парадът ви ще бъде забранен от мен

20:50, 02 окт 19 / Политика 25 4839 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Уважаеми организатори на Sofia Pride, парадът ви ще бъде забранен от мен - колкото и да ме подкрепяте. Иначе сърдечно благодаря за изразената от вас подкрепа, оценявам я високо.'' Това написа в профила си във Facebook кандидатът за кмет на София Ангел Джамбазки.

Той добави, че е просто просто бял, хетеросексуален мъж, данъкоплатец, на изборна позиция, затова отказва любезно отправената покана.

''Не отричам и уважавам правото ви на личен избор в личния ви живот. Но парадът отпада, отсега да се разберем. Та така, имате информиран избор: гласувате за ВМРО, получавате ред и сигурност в града, но личният живот си остава вкъщи. Няма страшно, това е просто любов, нали така?'', допълни Джамбазки.

По-рано днес от ''София Прайд'' декларираха в иронична позиция, че застават зад Ангел Джамбазки и го подкрепят. Повод за нея стана скандалното поведение на лидера на "Атака" Волен Сидеров в предаването "Референдум" на БНТ. Сидеров няколко пъти обяви в национален ефир, че Джамбазки е гей.

От 2000 до 5000 лева глоба зоват Сидеров заради поведението му в БНТ

"Подчертаваме, че ако господин Джамбазки преосмисли политическите си ценности, вратите на организационния комитет на прайда са отворени за всеки", се казва в позиция на "София прайд".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама