Цветан Цветанов се срещна с посланика на Израел Йорам Елрон

18:59, 03 окт 19 / Политика 25 2556 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов се срещна с посланика на Израел Н.Пр. г-н Йорам Елрон, като го приветства с добре дошъл в страната ни, съобщиха от пресцентъра на офиса. Цветанов подчерта, че е убеден, че по време на своя мандат посланик Елрон ще продължи да надгражда и разширява традиционно добрите приятелски отношения между България и Израел и двата народа.

Центърът за сигурност на Цветанов с голяма международна подкрепа

Посланик Елрон на свой ред изрази висока оценка за работата на Цветанов като вътрешен министър по разследването на терористичната атака в Сарафово и обявяване на позицията на българското правителство за ролята на Хизбула в атентата, като изрази пълна подкрепа за обявената от Цветанов тогава позиция.

Цветан Цветанов и Исмет Рамадани: Евро-атлантическите ценности са спояващият елемент в региона на Западните Балкани

Цветанов запозна посланика с дейностите, проектните области и планираните инициативи на ЕАЦС, като двамата се обединиха около мнението, че съществува голям потенциал за сътрудничество между центъра и неправителствени организации в Израел по теми от сектор сигурност като противодействие на тероризма, прането на пари, фалшивите новини и хибридни атаки, борбата с езика на омразата и анти-семитизма и съхраняване на толерантността на българското общество.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама