Меган Фокс разкрива стреса, свързан с предлаганите й сексроли

21:40, 04 окт 19 / Любопитно 25 4447 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Меган Фокс е тотален секссимвол, особено след играта й в „Трансформърс“ от 2007 г. Тя споделя, че след ролята й на госпожица Бейнс, не спира да получава оферти, за филми, в които да се снима без дрехи.

По време на интервю за „The mirror“ през 2016 г., Фокс призна, че е отказала участие за HBO, поради „унизителни“ сексуални сцени. За съжаление тези сцени са включени в много от предложенията за работа. „Има някои добри проекти, които прочетох, с талантливи хора, талантливи режисьори, но нещата, които жените трябва да правят във филма, са неща, които синовете ми никога не могат да разберат и не искам да видят“, казва тя. „Не мисля, че момчетата ми биха могли да се справят с това“.

Кариерата на Фокс започва да се разпада в средата на 2010-та. В ексклузивно интервю за „ЕТ“ на 18-ти септември 2019 г., тя разкрива за изпитанието, което променя живота и кариерата й завинаги. Тя не харесва факта, че е хиперсексуализирана почти във всеки аспект от живота си.

„Това не беше просто този филм, това беше всеки ден от живота ми, през цялото време, с всеки проект, върху който работих и с всеки продуцент, с който работих“, каза тя. „Това предшестваше преломна точка за мен“.

Прочетете още тук!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама