Меган Фокс разкрива стреса, свързан с предлаганите й сексроли

21:40, 04 окт 19 / Любопитно 25 3323 Topnovini
1

Меган Фокс е тотален секссимвол, особено след играта й в „Трансформърс“ от 2007 г. Тя споделя, че след ролята й на госпожица Бейнс, не спира да получава оферти, за филми, в които да се снима без дрехи.

По време на интервю за „The mirror“ през 2016 г., Фокс призна, че е отказала участие за HBO, поради „унизителни“ сексуални сцени. За съжаление тези сцени са включени в много от предложенията за работа. „Има някои добри проекти, които прочетох, с талантливи хора, талантливи режисьори, но нещата, които жените трябва да правят във филма, са неща, които синовете ми никога не могат да разберат и не искам да видят“, казва тя. „Не мисля, че момчетата ми биха могли да се справят с това“.

Кариерата на Фокс започва да се разпада в средата на 2010-та. В ексклузивно интервю за „ЕТ“ на 18-ти септември 2019 г., тя разкрива за изпитанието, което променя живота и кариерата й завинаги. Тя не харесва факта, че е хиперсексуализирана почти във всеки аспект от живота си.

„Това не беше просто този филм, това беше всеки ден от живота ми, през цялото време, с всеки проект, върху който работих и с всеки продуцент, с който работих“, каза тя. „Това предшестваше преломна точка за мен“.

Прочетете още тук!

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани