Мая Манолова: Не може София и околните населени места да са ограбвани

20:50, 05 окт 19 25 2129 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Не може София и околните населени места да са ограбвани, да са обвити в корупция, градът да е мръсен и непочистен, транспортът неудобен, да се плаща по няколко пъти за едно и също нещо, на една и съща фирма. Това заяви при посещението в “Нови Искър” кандидатът за кмет на София Мая Манолова.

„Не може в центъра хората да живеят добре, а останалите да се чувстват пренебрегнати, отритнати и за кварталите, за районите, за населените места да не се случва нищо“, заяви тя.

Пред приоритетите на управленската и програма са са децентрализация на столичния бюджет, развитие на северните квартали и създаването на Северен град.

Манолова: В кварталите, разположени в подножието на Витоша, хората живеят като в Средновековието

„Инвестициите трябва да се насочат и към райони като “Нови Искър", трябва да се изгради инфраструктура - удобен, чест транспорт, разширяване на булевардите, развитие на трамвайния транспорт“, посочва още кандидатът. „В тази кампания изборът, който трябва да направят столичани е дали искат това управление да продължава и животът в столицата да продължава така, както е в момента. Дали искаме друг модел, с други хора, с лидери, които могат да се изправят пред гражданите и да носят отговорност за своите действия“, пита Манолова.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама