Мая Манолова: Опонентът ми води абсурдна кампания, смущават ме лъжите на едро

17:34, 07 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 2072 Topnovini
1

''Смущават ме лъжите на едро в тази камания. В София се лъже на едро.'' Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова в предаването ''Лице в лице'' по bTV.

Атакуват се кандидатите за кметове, които искат промяна за София. Другите не се закачат, отговори Манолова на въпрос за разкъсаната нейна шатра при НДК и окачването на флаери с нейния лик по колите.

''Вчера нарязаха предизборната ми шатра и лика ми, а днес коли на столичани осъмват налепени с мои рекламни стикери. Категорично заявявам, че това е абсурдно действие и провокация на опонента ми.''

''Няма да ме уплашат да си водя капанията по един позитивен начин. Хората искат промяна. Това ще се види в деня на изборите, каквито и черни похвати да измислят'', добави тя.

Облепиха коли на столичани с флаери на Мая Манолова

По думите й в 21 век най-скъпите квартали в столицата на България са без канализация. В това число влизат и селата около София- Негован, Панчарево, Мрамор. Тя допълни, че Фандъкова е била обещала каннализацията в ''Драгалевци'' да е готова пред 2018 г., в ''Бояна'' в периода 2017-2019 г., но това така и не се случило.

''Обещах в началото на кампанията, като се сблъскам с несправедливост и лъжа, да я назовавам. Това и правя'', заяви Манолова.

Мая Манолова представи 2 плика а водещата с имената на тези, които ще спечелят обществени поръчки в столицата.

"В Дома в ''Драгалевци'' попитах къде са социалните услуги и не получих отговор. Наистина не знам къде са парите. Там за две години е извършен един-единствен оглед. В този център не е направено нищо. Моя кауза е съдбата на майките на деца с увреждания и хората с увреждания. Дългът на София е над 700 млн. лева. В момента също ударно се обявяват обществени поръчки за 700 млн. лева. Общeствени поръчки, които са равни на собствените приходи на Столична община навяват на мисълта, че някой много е искл да изпълни обещания, които е дал.''

По думите й обществената поръчка за чистотата трябва да влезе в сила от догодина и ще прехвърли целия мандат на новия кмет. ''Това според мен е недопустимо и не трябва да се случва'', твърди Манолова.

''Ако бъда избрана за кмет, ще обявя на светло техните договори, да е ясно за всеки колко пъти трябва да мие и мете.''

''Ремонтът на ''Западен парк'' е за 11 млн. лв. От година и половина е затворен за граждани, всичко е разкопано – това е за 11 млн лв. Притесняват ме лъжите, отправени към хората'', допълни тя.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Кой кандидат за кмет е с по-големи шансове на изборите в София?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 204 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.