Ева Митова: За последните четири години в район “Подуяне” са изградени и реновирани 33 детски площадки

17:25, 08 окт 19 25 2481 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатът за кмет на район „Подуяне“ от ГЕРБ/СДС/ Ева Митова и кандидатите за общински съветници Силвия Христова и Милена Янкулова проведоха открита приемна с граждани при пазара на ул. „Макгахан“.

По време на срещата представителите на ГЕРБ споделиха, че се планира намираща се в близост площ да бъде превърната в детска площадка. 

Гражданите поставиха проблемите, с които се сблъскват в ежедневието си и поискаха още по-добро осветление и продължаване на облагородяването на детските кътове.

Кандидатите споделиха с хората, че за последните 4 години в района са изградени и реновирани 33 детски площадки, като те са приоритет и в програмата за следващ мандат. Приоритет ще бъде и изграждането на фитнеси на открито. В жк „Хаджи Димитър“ е предвидено поставянето на ново осветление на ул. „Липранди“ от ул. „Макгахан“ до ул. Никола „Войновски“, ул. „Ресенска поляна“ и до бл. 40.

Ева Митова и кандидатите за общински съветници посетиха и реновираната през последния мандат площадка пред 24 СУ „П.К. Яворов“, чийто двор се ремонтира в момента. Ремонт на ул. „Макгахан“ пък е основен акцент в програмата на Митова за следващите 4 години.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама