Какво събра принц Хари и Ед Шийрън?

14:20, 10 окт 19 / Любопитно 25 1915 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Принц Хари и Ед Шийрън обединиха сили, за да популяризират каузата за менталното здраве. А какъв по-добър повод от днешния Световния ден на психичното здраве – 10 октомври.

За да заснемат видео, музикантът и херцогът на Съсекс се събраха в Айви Котидж в Кенсингтън. В началото на срещата им Хари се шегува: „Все едно се виждам в огледалото“. По-късно шегата между двамата британци, които споделят еднакъв цвят на косата, продължава с Ед Шийрън, който смята, че са се събрали, за да обсъждат подигравките към рижавите хора. „Смятам, че е време да се изправим и кажем, че повече няма да търпим това“, казва певецът, а Хари отговаря: „О, така ли – това вероятно е недоразумение, но става въпрос за Световния ден на психичното здраве“.

Към публикацията в своя Instagram профил Ед Шийрън написа:

„Днес е Световният ден на психичното здраве. Аз и принц Хари искаме да се уверим, че не само днес, но и всеки ден се грижите за себе си, своите приятели и околните. Няма нужда да страдате тихо – споделяйте какво чувстватe, питайте хората как са и се вслушайте в отговора, бъдете склонни да поискате помощ, когато имате необходимост, и знайте, че всички ние сме заедно в това.“

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама