Димитър Димов, ГЕРБ: Свършихме много работа в район „Надежда“, искаме да надградим започнатото

18:15, 12 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 432 Topnovini
1
2
3
4

Кандидатът за кмет на  район „Надежда“ инж. Димитър Димов, заедно с кандидатите за общински съветници от МК ГЕРБ/СДС Татяна Георгиева, Екатерина Йорданова, Николай Стойнев, Християн Петров, Владимир Данаилов, Симеон Колев, както и депутатът  Анна Александрова - разговаряха с близо 200 служители на един от водещите производители на мъжки облекла в България.

Кандидатът за кмет на район „Надежда“ инж. Димитър Димов благодари на собственика на модната къща Мая Антова за активното участие и подкрепа  в социално-отговорните инициативи на район „Надежда“. През последните години тя подкрепи с официални облекла десетки абитуриенти в неравностойно положение. „Свършихме много работа. Предстоят ни още много конкретни задачи за решаване, затова се надявам хората да ни подкрепят, за да можем да надграждаме това, което сме постигнали до момента.“, допълни инж. Димов.

Димитър Димов, ГЕРБ, район „Надежда“: За последните 10 години са изградени над 50 нови детски площадки

Собственикът Мая Антова от своя страна отбеляза, че  Димитър Димов винаги е подкрепял местния бизнес и винаги е разчитала на съдействието му.

„Поздравления за всеки един от вас, за вашия труд. Ще направим всичко възможно животът в кварталите да бъде по-добър.  Винаги сте добре дошли при нас с Димитър Димов, за да обсъдим вашите нужди и проблеми“, подчерта Татяна Георгиева. 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Как се предпазвате от грипа?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 26 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.