10 души са арестувани преди мача България-Англия

07:09, 15 окт 19 25 2159 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Общо 10 души, чужди и български граждани, са задържани преди футболната среща, като шестима от тях – за липса на документи за самоличност, трима – за хулигански прояви, и един - отказал да изпълни полицейско разпореждане. Деветима фенове в нетрезво състояние, привърженици и на двата отбора, са били върнати от входовете на стадиона, съобщиха от МВР.

Не е имало напрежение и тежки инциденти по време на футболната среща от квалификациите за Европейското първенство по футбол 2020 между националните отбори на България и Англия.

България загуби от Англия с 0:6

От полицията съобщават, че са осигурени необходимите сили и средства за обезпечаване на централната градска част и обществените места, както и територията на Националния стадион „Васил Левски”. Посетителите на спортното събитие са били проверявани на изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове.

Напрежение между английски футболни фенове на "Витошка", летят столове и чаши

Часове преди двубоя, около 18.00 часа в района на бул. „Витоша“, е възникнала свада между двама чужди граждани. Единият от тях е с порезна рана, оказана му е медицинска помощ. Другият е задържан в полицията. За хулигански действия в централната част на града са задържани и други двама чужденци.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама