В четвъртък ще е слънчево, до 26 градуса

07:00, 17 окт 19 25 1742 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В четвъртък ще е предимно слънчево, преди обяд в Източна България ще е с ниска облачност и с намалена видимост. Ще се задържи почти тихо. Преобладаващите максимални температури ще са между 21 и 26 градуса. 

Над Черноморието до обяд ще е с ниска облачност и на места видимостта ще е намалена. След пладне облачността ще намалее до предимно слънчево. Вятърът ще е слаб от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 19 и 21 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Слаб до умерен юг-югозападен вятър ще духа по високите и открити планински части. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 20 градуса, на 2000 метра - около 13 градуса.

В петък и събота ще остане топло за периода, в повечето райони - и предимно слънчево, на места в низините в източната половина от страната и по поречието на Дунав, след полунощ и преди обяд, ще има ниска облачност или мъгла. Ще бъде почти тихо. Преобладаващите максимални температури ще са между 21 и 26 градуса. Минималните температури в повечето места най-често ще са между 7 и 12 градуса.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама