Рангел Марков: Ще работим за изграждане на център за личностно развитие на деца и градски стадион

11:59, 18 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 917 Topnovini
1
2
3
4
5

Кандидатът за кмет на район „Банкя“ от ГЕРБ /СДС/ Рангел Марков и кандидатът за общински съветник Анна Стойкова проведоха среща-дискусия с младите хора от Банкя.

На срещата присъстваха народният представител Евгени Будинов и председателят на МГЕРБ и заместник-министър на външните работи Георг Георгиев.

Рангел Марков приветства присъстващите и сподели с тях подробности за своето включване в кметската надпревара през 2007г. като част от екипа на ГЕРБ, когато е бил на 29 години. Той припомни предизвикателството пред него тогава - да поеме град с много и забравени традиции в балнеологията със занемарен парк и градска среда.  

Рангел Марков подчерта, че за 10 години Банкя се е преобразила и сега има основа за надграждане. Той представи основните приоритети за района, свързани с качеството на живот в кварталите, изграждане на стадион и център за личностно развитие.

Анна Стойкова призова младите хора да гласуват на 27 октомври. Тя представи пред тях дейността на Столичния общински съвет и им разясни защо е важно да се гласува, не само за кмет на София и кмет на район, а и за листата за общински съветници. 

„Мнозинството на групата на ГЕРБ в СОС е важна, за да могат да бъдат реализирани заложените приоритети в програмата на Йорданка Фандъкова и на районните кметове“, каза Анна Стойкова. Тя акцентира върху мерките свързани с чиста и зелена София, подредена, свързана и просперираща. Стойкова добави, че е важно младите хора да имат отношение към природата и околната среда, да бъдат активни и да спортуват. Тя сподели пред присъстващите подробности за инициативата „София 2018- Европейска столица на спорта“ и за положените усилията от страна на Столична община за развитие на спортната инфраструктура и за подкрепа към спортните клубове.

Георг Георгиев и Евгени Будинов се обърнаха към младите с лични истории и послания за възможностите за развитие, които предлага нашето съвремие и как мечтите се превръщат в реалност.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Трябва ли работещите да плащат сами първия ден от болничния си?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 135 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.