Пот, болка и нечовешка агония във „Фермата“

22:30, 19 окт 19 / Общество 25 4501 Topnovini
1
2
3

Гладиаторска битка предизвика реки от пот и непоносима болка в най-големите врагове във „Фермата“. IT специалистът Митко Караиванов и патриотът Ивайло Шопски преживяха епичен сблъсък на ръба на човешките възможности. Дуелът завърши с впечатляващия резултат от 9.5:0.5 в полза на Митко. 

Кулминацията на битката беше играта „Горяща каруца“. В нея участниците бяха завързани с въже, а целта им бе да изтеглят колелата максимално в своето поле в 4 рунда. Всеки от тях им костваше 3-минутна агония. 

Дани Петканов смачка Ники Илиев на дуел във „Фермата“

Между третия и четвъртия рунд тарторът на „Фермата“ Ивайло Шопски спечели малка преднина, а опонентът му се свлече на земята полужив. Изнемощял, Митко помоли за вода, а съотборниците му се хвърлиха на арената, за да го прегърнат, окуражат и разтрият изтръпналите му крайници. „Горящата каруца“ нажежи страстите до степен, в която главите на дуелистите щяха да експлодират, а адреналинът на публиката удари тавана. 

Влюбените във „Фермата“ на косъм от секс

Победата си Митко посрещна на колене - върху грохналото му тяло на арената наскачаха всичките му съотборници и го обвиха в щит от целувки и прегръдки. Караиванов залитна, подпря се на оградата, а след това пое заслужената дамаджана с вино и приседна отново, за да не рухне. Той събра сили, за да стисне ръката на конкурента си Шопски. 

Въпреки че падна в дуела, Ивайло прие поражението мъжки. „Благодаря ви за този огромен букет от емоции, който преживях тук!“, заяви Ивайло.За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани