Моноспектакълът ''Променяне'' на сцената на Младежкия театър в Добрич

19:49, 19 окт 19 25 1641 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Променяне" - моноспектакълът на Йоана Буковска бе представен на сцената на Младежкия център в Добрич. Въздействащ спектакъл - споделяне с истинско и откровено разкриване на Човека, Жената, Майката и Професионалистa, които седят зад прозвището “Актриса”, с който се отбелязва едновременно нейния 80-годишен юбилей на Лив Улман и 100-годишнината от рождението на режисьора Ингмар Бергман.

Актрисата гостува със своя първи в кариерата си моноспектакъл по покана на кандидата за кмет на местна коалиция ГЕРБ (СДС) Надежда Петкова. Буковска определи добричката публика като интелигентна и сподели, че се радва на възможността моноспектакъла „Променяне“ да бъде част от предизборната кампания точно на Надежда Петкова.

„Колко е хубаво да си майка, да си родител! Колко е хубаво да общуваме, но и по-важното – да се чуваме! Добре е да се променяме, защото само така можем да усетим живота“, каза след представлението Надежда Петкова.

Тя добави пред публиката, че е кандидат за кмет и разчита заедно да правим култура. Целта на едно общинско управление е да създава среда за развитие на културноте процеси. Надежда Петкова благодари на Йоана Буковска и на публиката за прекрасната вечер и за това, че са преживели заедно емоциите, предизвикани от  „Променяне“.

В знак на благодарност актрисата подари на кандидатa за кмет на Добрич от местна коалиция ГЕРБ (СДС) книгата „Промяна“ от Лив Улман.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама