Сидеров подава оставка като депутат и призова Джамбазки да напусне ЕП

14:08, 21 окт 19 25 3400 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров подава оставка като народен представител във връзка с кандидатурата му за кмет на София и призова опонента си от ВМРО - Ангел Джамбазки да послева примера му като напусне Евроепйския парламент, предаде репортер на ТОПНОВИНИ. 

Сидеров разписа заявлението за напускане на законодателния орган пред медиите. Заявлението си той ще подаде в деловодството на парламента до края на седмицата.

"Ето в едната ми ръка моето подписано заявление и съм готов да постъпя достойно. В лявата ми ръка е заявление за същото от страна на Джамбазки", каза Сидеров. 

Трябва да покажем на хората, че не си играем игрички с тях, заяви Сидеров и посочи, че само така играта ще бъде честна, в противен случай Джамбазки за пореден път ще измами гражданите, както го е правил и преди.

"Пак ли ще излъже своите избиратели и пак ли ще се върне на своето място в ЕП със заплата от 15 хил. евро?", попита лидерът на ПП "Атака".

Сидеров заяви, че ако Джамбазки не подпише документа, ще има пълното право да го нарича измамник, който няма намерение да става кмет.

Няма как да коментираме поредната нелепост, направена от този човек, заявиха от централата на ВМРО, цитирани от БГНЕС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама