Телевизията на Слави Трифонов стартира на 4 ноември

11:09, 22 окт 19 / Общество 25 4083 Topnovini
1

Телевизията на Слави Трифонов "7/8 ТВ" ще стартира на 4 ноември в 19.00 часа. Това съобщи той в профила си във Facebook. „Има технологични условности и правила. Да стартираш една телевизия, не е като да стартираш готвенето на вечерята", коментира Трифонов.

"Телевизията ще се гледа по кабел или сателит", обяви шоуменът. "7/8 ТВ" ще е на 78 канал, а за абонатите на "Булсатком"- на 780. "Излишно е да обяснявам символиката на цифрите", посочи Трифонов. 

Попитан ще има ли "Шоуто на Слави" той уточни, че предаването е било продукт на bTV. "Ще има шоу, но ще се казва "Вечерното шоу на Слави Трифонов", от 22.00 часа", заяви Слави Трифонов. 

Той допълни още, че телевизията ще излъчва 5 часа в прайм тайма - от 19.00 до 22.00 часа. "Всички предавания са създадени от нас и нашия екип. Можем да инвестираме в новини и сутрешни блокове, но сме решили да предлагаме забавления и нашата гледна точка - ще се изразяваме свободно", коменитира шоуменът.

"Нашата телевизия е подарък за нашите зрители. Ние не искаме пари. Телевизията ще се издържа чрез реклами", заяви Слави Трифонов.

По отношение на пийпълметричните агенции, които измерват рейтингите на телевизиите, той обясни, че вече има по-модерни начини да се знае кога кой какво гледа и те са ги намерили.

Относно програмната схема на телевизията, Трифонов обясни: "Мога да кажа по часове каква ще бъде програмата на телевизията, но смятам, че когато човек си поръча вкусно ястие, не държи да знае какво има в него, колко сол е сложено, а да се наслаждава на вкуса. Аз предпочитам да не разказвам, а да показвам".

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Как се предпазвате от грипа?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 17 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.