Къде няма да има вода в София

07:10, 24 окт 19 / Общество 25 1245 Topnovini

На 24 октомври 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ален мак“ кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Горубляне“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Самоковско шосе“ ъгъла с ул. „Деян Попов“; ул. „Самоковско шосе“ ъгъла с ул. „Цветна градина“.

На 24 октомври 2019 г. (четвъртък), във връзка с превключване на уличен водопровод в района на помпена станция „Кремиковци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Кремиковци“, кв. „Сеславци“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. Кремиковци“ - ул. „Радивоя“ ъгъла с ул. „Св. Георги Победоносец“.

На 24 октомври 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение в жк. „Дружба“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Обиколна“ от бл. 202 до бул. „Цветан Лазаров“
бул. „Цветан Лазаров“ от ул. „Обиколна“ до бул. „Копенхаген“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цветан Лазаров“ ъгъла с ул. „Обиколна“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!
Ключови думи