Каракачанов: Анархия на „Орлов мост“ няма да има, ако Джамбазки е кмет на София

17:55, 24 окт 19 25 2783 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Няма два митинга, има един разрешен протест. Това, което се случва на Орлов мост“, е незаконно. Не може да продължава тази анархия в столицата, кой когато реши да окупира Орлов мост. Това каза в "Лице в лице" вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, съобщи “24 часа“.

"Когато искаш да правиш протест, митинг, пускаш молба до общината. Когато за едно и също място две мероприятия са поискали това място, с предимство първият, който е подал. На втората група беше предложено да отидат пред Съдебната палата. Не ги разбирам, правят нещо незаконно и неморално, обратното на това, което казват”, посочи Каракачанов.

Протести срещу избора на Гешев блокираха центъра на София

Той заяви, че не е възможно да се съберат два митинга и всичко да мине без инциденти. „Ако стане инцидент, въпросите на обществото ще са защо се допусна това. Тези хора на „Орлов мост“ си играят с нервите на всички софиянци. Общината трябва да се държи малко по-твърдо. Ако Ангел Джамбазки е кмет на София, подобни неща няма да има. На протеста на „Орлов мост“ е бил кандидат за кмет на София - прави си политически пиар, това редно ли е според вас", попитаминистърът.

Каракачанов коментира и оставката на лидера на „Атака“ Волен Сидеров като депутат. "Той обича театъра, помните как влезе във ВИТИЗ. Ако на него му е омръзнало да е народен представител, може би има защо. Негово право е да си депозира оставката и да си ходи. Малко ми намирисва на предизборен театър", каза Каракачанов.

Гешев: Извинявам се, че заради мен не може да стигнете до работа

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама