КРИБ и Силви Вартан подкрепиха Йорданка Фандъкова за кмет на София

11:30, 25 окт 19 25 2041 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Имаме готовност да въведем електронни обществени поръчки, за да гарантираме прозрачност и да улесним бизнеса. Електронните услуги дават не само удобство на гражданите и бизнеса, но и осигуряват прозрачност на процедурите“. Това каза Йорданка Фандъкова, кандидат за кмет на София, по време на срещата с представители на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници Николай Стойнев, Владимир Данаилов и Зафир Зарков и Ирина Йорданова, както и Евгений Иванов, изпълнителен директор на КРИБ и зам.-председателят на организацията Боряна Манолова.

КТ „Подкрепа” застава зад Йорданка Фандъкова за кмет на София

Фандъкова допълни, че вече се работи и за електронни разрешения за строеж от 2020 г. Това ще даде повече механизми за публичност и контрол. „За мен е много важна работата с компаниите в града. Моето разбиране е, че за да бъде успешен градът трябва да развива икономиката. През последните няколко години София се развива бързо, а сега имаме шанс да привлечем и стратегически инвеститор, който да бъде мотор  и за развитие на местната икономика“, обясни Фандъкова.

Тя каза, че приносът на общината е с инвестициите в инфраструктурата и в образованието, както и в стабилната финансова политика. „В програмата ми предлагам да продължим инвестициите в големите инфраструктурни проекти. По разширението на Южната дъга вече се работи, работим по проекта от бул. „България“ към „Люлин“, завършването на вътрешните рингове и връзките към северните територии“, каза Фандъкова. Тя обясни, че се предвижда и развитието на 4 индустриални зони. 

Освен КРИБ и актрисата Силви Вартан подкрепи кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова.

„С моята асоциация осъществихме много полезни проекти за София и имам само едно желание - това да продължава и занапред“, с тези думи Силви Вартан се обърна към кандидата за кмет на София Йорданка Фандъкова. В писмо до Фандъкова тя отбелязва тясното сътрудничество на фондация „Силви Вартан“ и реализираните проекти съвместно със Столична община. 

„По време на последната ни обща среща в Париж Фани Теохарова ни представи Центъра за историческо образование и възпитание на деца, който се намира близо до римския античен комплекс в центъра на София. Използвам този случай, за да Ви кажа колко много ценя тясното ни сътрудничество, което става все по-активно с годините“, пише легендарната френска актриса с български корени и допълва „оценявам високо всичко, което сте направили за София“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама