Любомир Милошев, ВМРО: Залагаме на работа, а не на компромати и фалшиви новини

16:32, 25 окт 19 25 2603 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Любомир Милошев е роден София, израсъл е и до днес живее в район „Триадица“. Възпитаник е на 157 ГИЧЕ „Сесар Вайехо“, а магистърската степен специалност „Политология“ получава във факултета по „Международна икономика и политика“ в УНСС. Владее английски и испански език. Профисоналният му опит се състои в управление на фирма в сферата на офис услугите и търговията. Става част от ВМРО през 2014 г., а кандидатурата за кмет на „Триадица“ приема, защото смята, че "районът се нуждае от промяна и, че именно младите хора трябва да я подемят". 

 

Г-н Милошев, намираме се в последния ден на предизборната кампания за местните избори 2019 г. Какви са впечатленията Ви за кампанията в София и участието на ВМРО в нея?

Смятам, че кандидатите на ВМРО бяха сред малцината, които наистина говориха за реалните проблеми на столицата и нейните граждани. Ние заложихме, както винаги, на важните разговори за съществените теми, за състоянието на въздуха, за незаконните циганските гета, за това да има бърз и качествен градски транспорт, за повече инвестиции в кварталите, защото е видно за всички, че развитието на кварталите изостава за сметка на грандиозни фасадни проекти в центъра на града. За това и ще се борим в следващия мандат на СОС. Залагаме на работа, а не на компромати, фалшиви новини и подобни практики, които не подминаха и тази кампания.

 

Какви резултати очаквате да направи ВМРО в София два дни преди изборите?

ВМРО се доказа с работата си. Ние имаме биография на свършена работа и резултати, с които да излезем пред гражданите. Очаквам да получим сериозна подкрепа, която да прати г-н Джамбазки на балотаж. Очаквам да имаме 6 или 7 общински съветника, с което да имаме самостоятелна група,  която ясно и категорично да се бори за нашите каузи в бъдещия СОС.

 

- Бихте ли споделили малко повече за Вашата кампания в район „Триадица“?

Разбира се. В кампанията си заложих на проблемите на кварталите в района. Аз съм роден тук, тук живея, тук мина детството ми, тук учих и се развивах. Познавам добре проблемите, сблъсквам се с тях ежедневно, млад и енергичен съм, имам какво да дам от себе си за по-добро администриране на района „Триадица“. Запознат съм с нуждите на вътрешнокварталната инфраструктура, познавам добре всички междублокови пространства и детски площадки, спортувал съм на повечето площадки за масов спорт, които сега са в окаяно състояние. Това ще е акцентът на моята работа, ако бъда избран за кмет. Като млад човек ще акцентирам и върху проблемите на младите хора и младите семейства в района, тук хората между 25 и 40-годишна възраст са мнозинство. Често говорим за тежката демографска картина на страната – затова ще дам всичко от себе си младите хора и родители, бъдещето на нашата държава, да получат вниманието, което заслужават.

 

- Ами ако все пак не бъдете избран?

Това няма да ми попречи да продължа битката си за по-добър живот и по-добра градска среда. Изборите идват и си отиват. Мандатите започват и приключват. Те са временни явления, но проблемите за решаване винаги са на дневен ред. Ще се боря с каквото мога. Досега нищо не ме е спирало да подавам предложения към моите съмишленици в СОС, да сигнализирам и алармирам за проблеми в района и града, да се срещам с най-различни хора и да откликвам на техните нужди. Ще бъда все така активен и надявам се полезен на своите съграждани.

 

- За финал, какво бихте казали на нашите читатели?

Да бъдат активни и в неделя да отидат да гласуват. Псуването пред телевизора, недоволството след втората ракия, заклеймяването на всички като маскари няма да реши никакви важни въпроси, а ще помогне единствено с това да се вдигне тежестта на купените гласове в циганските махали. Така че, скъпи съграждани, излезте и гласувайте, упражнете правото си на глас, не бъдете безучастни в процесите, които засягат всички ни. Аз ще го направя, ще гласувам с №34 за кандидатите на ВМРО, за по-добър живот в столицата, за повече работа по съществените проблеми, за по-малко празни приказки, защото определям себе си като патриот, родолюбец и националист.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама