Джеф Голдблум записа песен с Майли Сайръс

18:40, 26 окт 19 / Любопитно 25 2602 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Певицата Майли Сайръс и актьорът Джеф Голдблум записаха заедно нова песен. Дуетът ще бъде включен в новия му албум "I Shouldn't Be Telling You This", съобщи Контактмюзик.

Шестдесет и седем годишният холивудски актьор, който е и музикант и по-рано издаде албум заедно с бандата си "Милдред Снитцър оркестра", сега е обединил силите си с изпълнителката на хита "Wrecking Ball", за да пуснат нова песен, озаглавена "The Thrill is Gone".

Майли Сайръс се отказва от деца заради климатичните промени

"Да слушам как Майли изпълнява един от аранжиментите ни е едновременно сюрреалистично и хипнотизиращо. Не мога да спра да слушам изпълнението й. То е перфектно", каза звездата от филма "Денят на независимостта", предаде БТА.

В новия албум на Голдблум ще има също песни, изпълнени от него в дует с Шарън Ван Етън и Ана Калви.

Дебютният му диск "The Capitol Studio Sessions" зае първо място в класацията на "Билборд" за джаз албуми. Голдблум се появи заедно с бандата си на тазгодишния фестивал Гластънбъри, където изпълни песен от филма "Джурасик парк".

Популярният актьор по-рано разкри, че започнал да се учи да свири на пиано в детството си. "Роден съм в Питсбърг и съм едно от четири деца в семейството - поясни той. - Родителите ни се бяха погрижили да ни дават уроци по музика, така че до известна степен бях улеснен. Занимаването с музика обаче все още не ми е донесло пълно удовлетворение", казва той. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама