Разград гласува

21:41, 27 окт 19 25 1713 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изборният ден в Разград приключи с избиртелна активност от 45,7%, съобщи БТА.Правото си на глас са упражнили 20 502 от общо 44 859 гласоподаватели.

До урните в община Исперих са отишли 63,61 на сто от избирателите. В община Кубрат изборният ден приключи при активност от 56,23 процента. В местния вот в община Завет своя вот са упражнили 63,21 на сто от гласоподавателите. Изборната активност в община Лозница е 65,86 процента.

В община Самуил са гласували 69 на сто от гласоподавателите, а в община Цар Калоян вота си са упражнили 59,19 на сто от избирателите.

Изборният ден в Разградско приключи без данни за сериозни нарушения на обществения ред,
 съобщиха от Областната дирекция на МВР. Служителите на полицията са отработили общо осем сигнала, постъпили в рамките на деня. По всички случаи са извършени проверки и материалите са докладвани в съответните Районни прокуратури.


В изборния ден са издадени 46 удостоверения на граждани с изгубен, откраднат или повреден документ за самоличност, за да могат да упражнят правото си на глас. От тях 14 са в Разград, 16 в Исперих, седем в Кубрат и девет в Лозница.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама