Кои са най-готините бащи на годината

18:21, 27 окт 19 / Любопитно 25 2132 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

По света има много бащи, които смятат, че са супер готини и модерни. Вероятно не грешат, но сайтът Fatherly си е направило труда да изготви класация на най-готините бащи за 2019 г.

 

Разбира се, в нея ще намерим само известни личности, но това е така, защото според сайта готиният баща има - щастливи деца, добри приятели, амбиции и увереност. А тримата горди бащи, които заемат първите три места в класацията, притежават от всичко изброено по много.

3. Ръсел Уестбруук


Източник: Fatherly

Това лято баскетболистът смени отборите и вече е играч на Хюстън Рокетс, където ще се опита да спечели титла заедно с Джеймс Хардън. Той е и единственият играч постигал среден трипъл дабъл в три сезона поред. Няма как да не очакваме 10-годишният му син Ноа да не стане баскетболист.

Причината Fatherly да му дадат престижното трето място е, че Ръсел винаги задава въпроса "Защо не?", което много добър пример за едно малко момче, каквото е неговото.

2. Райън Рейнолдс


Източник: Fatherly

Обичаме го този канадски гений. Много се забавляваме с него, семейството му и най-вече с чувството му за хумор. Рейнолдс е баща на три деца - две дъщери, като все още крие пола на третото си отроче.

Именно неподражаемото му чувство за хумор го поставя на втората позиция в класацията.

1. Дуейн Джонсън


Източник: Fatherly

Най-якият човек на планетата вече може да се похвали и с това, че е най-готиният баща на годината. Графикът на Скалата е нечовешки сгъстен и самият той признава, че често му се налага да спи по едва 4-5 часа на нощ.

Въпреки всичко Джонсън винаги намира време за трите си дъщери - Симоне, Жасмин и Тиана Джия. Fatherly му връчват короната както заради това, така и заради тоталното културно господство, което налага. Също и за неподражаема му усмивка.   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама