Снимки на деня 29 октомври 2019

13:40, 29 окт 19 25 4389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Белият дом посрещна гости за Хелоуин в празнична декорация.
Екоактивисти в сблъсъци с органите на реда по време на протест в Мелбърн, АВстралия. Протестът е пред сграда, в която се провежда годишна конференция по рудодобив.
Пожарникари оглеждат щетите по изгоряла къща, декорирана за Хелоуин, край Лос Анджелис, Калифорния. В района е обявена евакуация.
С наближаването на празника Хелоуин по столичните улици често може да се срещнат хора в карнавални костюми, с маски и грим.
Сикхи от въоръжения орден на сикхите Ниханг показват ездачески умения върху четири тичащи коне по време на Деня на победата в Амритсар, Индия. Денят се чества след фестивала Дивали.
Снимачна площадка на филма `Eternals` на Дисни в пещерите Ахуй във Фуертевентура, Канарските острови.
Туристи се разхождат по Забриски Пойнт в пустиня в националния парк Death Valley в Калифорния. Това е едно от най-горещите и сухи места в света.
Полицай с обучено куче проверяват багажа на пътници на автогара в град Кезон, Филипини. Католиците в страната  се завръщат по родните си къщи за Деня на Вси светии.
Хора събират мексикански турти в Атликско, Мексико. Този вид цветя се използват за почитане на мъртвите по време на Деня на мъртвите, който се отбелязва в началото на ноември в Мексико.
Намалено ниво с 25% на язовир край Станторп, Куийнсленд, Австралия. Станторп изпитва недостиг на вода, очаква се тя напълно да свърши до Коледа.
Белият дом посрещна гости за Хелоуин в празнична декорация.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама