Отложиха премиерата на "Терминатор: Мрачна съдба" заради пожарите в Лос Анджелис

09:10, 29 окт 19 / Любопитно 25 2516 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Премиерата на "Терминатор: Мрачна съдба" в Лос Анджелис беше отложена, заради пожарите недалеч от Холивуд, предаде БГНЕС.

Първото излъчване трябваше да е тази нощ в "Чайниз тиътър" в Холивуд, но от компанията Парамаунт казаха, че филмът няма да бъде показан, а храната купена за кетъринга на афтърпартито, ще бъде дарена за пострадалите от горските пожари.

По ирония звездата на филма Арнолд Шварценегер беше сред евакуираните от застрашената от огъня зона.

"Евакуираха ни в 3:30 сутринта. Ако сте в застрашената зона, не се мотайте. Махайте се. В момента съм благодарен на най-добрите пожарникари в света, истинските екшън герои, които тичат към опасността, за да предпазят своите съграждани калифорнийци", написа Арнолд Шварценегер в Тwitter.

Евакуираха и Арнолд Шварценегер при новия пожар в Калифорния

Режисьорът на "Терминатор: Мрачна съдба" Тим Милър каза, че се надява да бъде организирана премиера за участниците в изработването на филма и техните семейства на друго място в града.

"Наградата за мен не е да мина по червения килим. Наградата е да имам възможността да направя такъв филм. Но се чувствам ужасно за хората, които са поканили роднини за тази премиера. Ще се опитаме да решим проблема", каза Милър.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама