Когато килограмите те направят звезда

20:00, 29 окт 19 / Любопитно 25 1889 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Напоследък модната индустрия започва да лансира все по-необичайни типове модели. Ако до сега повечето килограми и несъвършената кожа са били табу, все по-често и все по-големи модни брандове снимат в сесиите си модели, които са закръглени или имат видими несъвършенства по кожата като стрии и целулит и не използват фотошоп, за да ги скрият.

От една страна този факт дава самочувствие на милиони жени по света, които не изглеждат като Жизел Бюндхен, за да се чувстват красиви и харесвани в собствената си кожа, но от друга пропагандата на т.нар. несъвършенства започва да става притеснителна.

Социалните мрежи могат да направят популярен всеки човек за един ден и вече много никому неизвестни до скоро момичета са истински световни звезди само защото хиляди хора са ги последвали в Instagram например.

Такъв е случаят с блогърката Анна О’Брайън или Glitterandlazers, която има над 260 000 последователи в мрежата.

На пръв поглед Glitter не блести с нищо, освен с наднорменото си тегло, което всъщност я прави “звезда“. Именно тя през пролетта се оплака от дискриминация, защото е искала да направи фотосесия в хотел в Лас Вегас, договорила е всичко с управата, но по време на снимките, в които тя е била облечена по бански, се е появила охраната и я е помолила да напусне.

Прочетете още за нея и вижте нейни снимки тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама