Как се маскираха холивудските звезди за Хелоуин?

18:40, 29 окт 19 / Любопитно 25 2057 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

До Хелоуин остават броени дни но това не попречи на богатите и известните да демонстрират предаността си към празника, отбелязвайки го предварително, съобщи CNN, цитирана от БТА.

От британската актриса Лиз Хърли до хип-хоп звездата от САЩ Снуп Дог - в дните, предхождащи Хелоуин, представители на шоубизнеса дадоха простор на въображението си, отбелязвайки празника на различни партита. И въпреки че не разкриват какви лакомства са получили, звездите с готовност споделят снимки с впечатляващите си костюми.

Британската актриса Елизабет Хърли потопи феновете в носталгия, залагайки на жълт гащеризон, руса перука и меч, вдъхновена от героинята на Ума Търман в култовия филм "Убий Бил" на Куентин Тарантино.

Пищната супермоделка от САЩ Ашли Греъм, която очаква първа рожба, публикува в Инстаграм своя снимка като бременна Джесика Рабит. Фотографията е придружена от надписа "Мачо Мен забремени Джесика Рабит за Хелоуин" - препратка към съпруга й Джъстин Ервин, дегизирал се като кечиста Ранди Савидж. Савидж е известен като Мачо Мен.

Рапърката Карди Би, известна с предизвикателните си тоалети, е останала вярна на себе си и с избора си на костюм за Хелоун, дегизирайки се като сексапилна медицинска сестра.

По традиция костюмите за празника са страховити. За да е сигурен, че ще всее ужас сред феновете си, Снуп Дог се е маскирал като Жокера.

За хелоуинското парти на Майк Мелдман актрисата Джесика Бийл е избрала да се дегизира като съпруга си Джъстин Тимбърлейк от ранните му години като член на групата "Ен синк". Тимбърлейк на свой ред се е маскирал като огромен микрофон.

Решението на риалити звездата Кайли Дженър да превърне дъщеричката си в свое подобие за Хелоуин раздели почитателите й. Самата Кайли, както и много от близо 150-те й милиона последователи в Инстаграм, намират за "страшно сладка" малката Сторми, облечена в копие на тоалета, с който майка й се появи на благотворителния бал в музея "Метрополитън" тази годината. Други обаче смятат, че подобен тоалет, дори и за празника Хелоуин, е неуместен.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама