Волен Сидеров става общински съветник

09:49, 30 окт 19 / Политика 25 3123 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Автор: Даяна Дюлгерова

Волен Сидеров става общински съветник в София. Това стана ясно по време на брифинг в Народното събрание, предаде репортер на ТОПНОВИНИ. Сидеров се оплака, че ръководството на Народното събрание не му е дал възможност за финални думи в зала.

Аз напускам по чест и достойнство. Жалки и много безпомощни са действията на парламента, да не ми дадат възможност за последна дума“, каза той и добави, че си е спазил думата да се откаже депутатското място преди да влезе в кметската надпревара.

Волен Сидеров изрази притеснение, че парламентът започва да заема все по-антибългарска позиция. Той заяви, че се радва, че физически няма да бъде в зала, когато се приеме решението за разполагане на ракети срещу Русия.

Освободиха Волен Сидеров и Лиляна Павлова от парламента

Според него ВМРО и НФСБ са били инструментите за саморазправа с „Атака“, но ПГ на ГЕРБ е запазила мълчаливо поведение към тези нападки, с което е станала съучастник в политическа саморазправа с неговата партия. 

"Ще се възползвам от това да вляза в Столичния общински съвет", заяви Сидеров и добави, че там има много далавери за разкриване. Той отказа да коментира дали ПП "Атака" ще напусне коалиционното споразумение. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама