Papa Roach и HOLLYWOOD UNDEAD с концерт в България догодина

14:40, 30 окт 19 / Култура 25 2041 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американските групи Papa Roach и Hollywood Undead тръгват на съвместно турне в Европа. С над 20 концерта в 14 европейски държави, Papa Roach и Hollywood Undead ще подарят на феновете експлозия от незабравими емоции под звука на най-любимите парчета! Почитателите ще имат възможност да чуят и песни от последния албум на Papa Roach – Who Do You Trust?.

Обиколката им из Стария континент включва и България. Концертът им у нас ще е на 2 март 2020 г. в зала „Универсиада“, като изпълнителите обещават взривяващо шоу, съобщиха организаторите от Sofia Music Enterprises. Билетите за концерта ще бъдат на цени от 65 и 75 лв. и ще могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg. В деня на концерта цените на билетите ще са съответно 80 и 90 лева.

Първите 100 билета от всяка ценова категория ще са на промоционална цена от 40 и 50 лева и ще бъдат пуснати в продажба на 1 ноември от 11.00 часа в цялата страна.

„Това турне е може би малко закъсняло – феновете ни молят от много време да направим нещо съвместно с Hollywood Undead – и ние ще им дадем това, което искат! Едни от най-любимите ни концерти са именно в Европа, а публиката там има неповторима енергия! Наистина нямаме търпение!“, сподели вокалистът на Papa Roach Джейкъби Шадикс.

Papa Roach е една от най-обичаните банди на нашето време. Групата е създадена през 1993 година в Калифорния, като фронтмен и емблема на групата е невероятният Джейкъби Шадикс. В началото на кариерата си, Papa Roach определят своя стил като ню-метъл и рап-метъл, а вдъхновение за тях са изпълнители като Nine Inch Nails, Faith No More, Rise Against The Machine.

Американската петорка от Лос Анджелис Hollywood Undead затвърждава името си на музикалната сцена с взривяващите си изпълнения на живо и разбиващи хитове. Още с излизането на техния платинен първи албум през 2008 „Swan Songs”, и с уникалното съчетаване на рок, хип-хоп, индъстриъл и електронна музика, Hollywood Undead печелят огромен брой фенове по целия свят.

 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама