Снимки на деня 1 ноември 2019

13:40, 01 ное 19 25 3669 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пощенски кутии в пламъци при горския пожар край Сими Вали, северно от Лос Анджелис, Калифорния.
Сняг вали в Раунд Лейк Хайтс, Илинойс. Ранна зимна буря донесе над 7 см сняг в района и мина рекорда от 1923 г.
Доброволци помагат за разчистване на петролен разлив по плажа Итапуама, Кабо де Сан Агостиньо, Бразилия. Североизточните брегове на Бразилия са заляти от тонове петрол.
Австралиец плува в залива на Сидни по време на замърсяване на въздуха над града. Нивата на замърсяване в части от Нови Южен Уелс се покачиха заради горските пожари в северните части на провинцията.
Ревю на Езра по време на модно шоу в Дубай, ОАЕ.
Виолет Доранж от Франция подготвя лодката сив Лас Палмас на Канарските острови преди опита й да стане първата жена в историята, преплавала сама Атлантичесия океан. Плаването й започва на 2 ноември.
Тялото на самолет, произведен 1991 г. на SunAdria, е разположен в градината на хърватина Роберт Седлар. Той го поставя там с идеята да го развие като клуб за рождени дни и туристическа атракция.
Туристи се разхождат из поле с цветя целозия в Согвипо, Южна Корея.
Протестиращ срещу пенсионната система в Салвадор, която наскоро претърпя реформи. Близо 50 синдиката в Салвадор участваj в протестите.
Посетител разглежда пътуващата арт инсталация "Писане върху стена", съставена от есета, поеми, писма, рисунки и бележки на затворници от целия свят. Инсталацията е разположена в Хайлайн парк в Ню Йорк.
Пощенски кутии в пламъци при горския пожар край Сими Вали, северно от Лос Анджелис, Калифорния.

Реклама