СДС: Всички десни да се обединим срещу явните и скрити кандидати на БСП

11:20, 31 окт 19 25 4248 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Първият тур на местните избори показа, че България е дясна. БСП игра с два отбора – единият явен, другият скрит зад инициативни комитети", се казва в призив от Съюза на демократичните сили (СДС) до симпатизанти, членове и демократи.

"От резултатите стана ясно, че хората правилно усетиха тази задкулисна игра и не ги припознаха като алтернатива и носители на промяната. За пореден път показахме, че сме мъдър народ. Не допуснахме БСП нелегално, по партизански, да овладее местната власт", пишат от СДС.

"Помним не само миналото й, но и националните катастрофи и кризи, до които доведе България през прехода. Затова Ви призоваваме – на втория тур - всички десни да се обединим срещу явните и скрити кандидати на БСП", заявяват от СДС.

"Навсякъде, където СДС няма свои представители на балотаж, а там се явява кандидат на ГЕРБ, нека дадем своя глас за него и да спазим подписаното споразумение за взаимна подкрепа на втори тур. Това е коректното поведение между партии–членки на Европейската народна партия", призовават от партията.

"Където ГЕРБ или СДС не са на балотаж – подкрепете дясно-центристките кандидати, които са на втори тур. Нека България да осъмне синя и след 3-ти ноември", призовават още от СДС.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама