Борисов: Манолова се пазари с роми да кажат, че ГЕРБ им плаща да гласуват

08:22, 01 ное 19 25 1884 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Манолова се пазари с роми да кажат, че ГЕРБ им плаща да гласуват. Това каза премиерът Бойко Борисов в предаването „Тази сутрин“ по btv.

С какво Манолова може да бие Фандъкова? Нищо не могат да покажат направено, но много ги бива в аферите.

Веднъж завлякоха прокуратурата с аферата „Костинброд“. Сега са измислили нещо ново за неделя и го правят цяла седмица. Всички знаят, че ромите в София са 1000 човека и гласът им не може да наклони вота. Няколко групи цигани или роми ще бъдат снимани как гласуват за Фандъкова и няколко телевизии, ще дадат пресконференции как се подменя вота в София, обясни Борисов.

Може да попитате дали Манолова вчера е правила среща с ромите във Волуяк да се спазарява кои от тях да излязат и да кажат, че ГЕРБ са им платили да гласуват. А ГЕРБ и общината са осигурили работа на стотици роми – в чистотата , в гробищата, каза още той.

"Тя екип няма - там е сбироток. Даже някои доста нечистоплътни - чисто във физическия смисъл на думата - не се къпят, са се въртели много около мен", коментира Борисов. Той съобщи, че чието име започва с буквата Б и който сега работи за Манолова, му предложил да спечели изборите срещу 3 млн. още първия път, когато е участвал в местния вот в София. „Един от тях ми поиска 3 млн., за да ми покаже как се правят избори. Знам ги тези хора”, каза още Борисов 

По думите му Братя Галеви са помогнали много на Манолова през ромските лидери.

На въпрос кои са орлетата на Борисов той отговори, че вероятно Манолова говори за Орлин Алексиев и Орлин Иванов, които обаче вече не са в общината. „Тях ги няма, защото Фандъкова не ги хареса... На рождения ден на Орлин аз не съм бил, но Паргов е бил“, добави той.

Борисов отбеляза, че вече един месец няма журналист, който да е изкопчил от Манолова коя листа е подкрепила и кандидат ли е на БСП. "Да не кажеш на кой си кандидат, а да искаш да управляваш София?", коментира той. По думите му в неделя разумът ще надделее. 

"Благодаря на избирателите и на екипите. Надявам се да няма експерименти в неделя за столицата. Моля колегите от център-дясно да не ни затварят врата. Нека да си инвестират в бъдещето", коментира министър-председателят.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама