Ще плаче ли Мелания за Доналд Тръмп, ако той умре

20:00, 03 ное 19 / Любопитно 25 3174 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Взаимоотношенията между американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания Тръмп често пораждат редица въпроси. Двамата ту се държат студено един към друг, ту изглеждат като едни истински щастливи съпрузи. А спекулациите, че бракът им е просто една пародия, явно няма да секнат скоро.

 

И сякаш, за да ни накара още повече да се съмняваме в искрените чувства помежду им, американският президент ни шокира с последното си изказване. По време на официално събитие за набиране на средства, състояло се преди няколко дни в Trump Hotel, Доналд Тръмп казва, че ако бъде прострелян, съпругата му няма да пророни и една сълза, пише The Guardian.

До този "извод" той стига, след като по време на речта си, споменава стрелбата по републиканския конгресмен Стив Скалис през 2017 г. Според Тръмп Скалис е проявил достойни за уважение сила и присъствие на духа. Американският президент обаче си спомня как в същия ден в Белия дом е срещнал жената на ранения политик, която буквално си е изплаквала очите след покушението на мъжа ѝ.

 

"Не са много съпругите, които биха реагирали по този начин пред лицето на такава трагедия. Знам, че моята не би се разплакала", каза Тръмп.

Разбира се, няма как да не се зачудим какво точно иска да каже с подобно уж шеговито изказване американският президент. Дали има предвид факта, че Мелания не би показала емоция, защото е много силна жена, или че просто не я е грижа за него и затова не би проронила и една сълза.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама