Кои са любимите парфюми на звездите?

20:40, 04 ное 19 / Любопитно 25 2669 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Парфюмът има огромна роля в модния и козметичния свят в продължение на хилядолетия. Дали е ежедневен или пък за специални случаи, хората имат свой предпочитан аромат, който съвпада с тяхната личност. Ако все още нямате любим парфюм, ето малко вдъхновение от любимите ни звезди. Нека видим кои са техните фаворити:

Бионсе

В интервюта звездата признава, че обича всичко от марката Giorgio Armani, включително и парфюмите. Любимият й аромат е Giorgio Armani Diamonds Intense. Според Бионсе парфюмът перфектно подчертава женствеността й.

Дженифър Анистън

Тя не залага само на един аромат, а предпочита разнообразието. Дори създаде своя линия. Но Chapter One си остава любимият й аромат. Шишенцето му прилича на сълза, а в състава му влизат флорални, цитросови и дървесни нотки.

Ким Кардашиян

Риалити звездата знае да се забавлява докато прави бизнес и има своя линия наречена KKW Fragrance. Тя произвежда дамски парфюми от няколко години, но си има 3 любими: Wifey, Baddi и Baby Girl. Бутилките им са цветни, във формата на сърца.

Наоми Уотс

Британската актриса сподели в интервю, че не обича силни парфюми. Любимият й парфюм е Musk на Kiehl’s. Той е перфектен за нея, защото е свеж и с него се чувства така сякаш току-що е излязла от банята. Надяваме се все пак да не си спестява душа.

Кейт Босуърт

Американската актриса и модел признава, че е била фен на шведската марка Byredo и е носила техния парфюм Gipsy Water в продължение на много години. Това е романтичен аромат, с усещане за почва и гора, поне според производителя.

Сара Джесика Паркър

Тя е вряла и кипяла в създаването на мъжки и женски парфюми. В интервю споделя, че вдъхновение за създаването на своите продукти черпи от любимия си парфюм – Intense Avignon на японския бранд Comme des Garsons.

Синди Крофорд

Бившият супермодел се доверява на Sequoia Wood на парфюмериста Azzi Glasser. Сред феновете му са Орландо Блуум, Джони Деп, Джъд Лоу, Кейт Мос.

Кайли Дженър

Не обича тежки парфюми, защото й причиняват главоболие. Предпочита тоалетни води, а любимият й аромат е Coconut Passion by Victoria’s Secret.

Джиджи Хадид

Тя е част от рекламната кампания на Velvet Orchid на Tom Ford и признава, че през цялото време го използва. Особено за вечерни събития.

Вижте още звезди и техните любими аромати тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама