Щастливият 30-годишен брак на един милиардер – историята на Ричард Брансън и съпругата му

21:00, 04 ное 19 / Любопитно 25 2510 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Милиардерът Ричард Брансън, който е щастливо женен повече от 30 години, споделя съветите си за намиране на истинската любов. Той е на 68, тя на 71 и двамата не спират да се обичат и да го показват.

„Мисля че трябва да поработите върху това. Ако просто седите и чакате, няма как да се случи. Трябва да преследвате някого, ако наистина го желаете“, казва прочутият милиардер и вдъхновител на милиони хора по света.

Въпреки че жена му има връзка, когато се запознават, основателят на „Virgin Group” не се отказва от нея. „Бях залепен за нея. Щях да умра, преследвайки я. Но накрая тя склони“.

Той подчертава, че наред с упоритостта, трябва да не бъдете настойчиви. Наблюденията му върху хора, които имат проблеми да срещнат правилния човек, го карат да стартира приложение за запознанства. Той разкрива и как е спечелил съпругата си, която отначало не проявявала никакъв интерес към него.

Когато бил на 27, милиардерът последвал Джоан Темпелмън в Ню Йорк в опит да я убеди да се присъедини към него на романтично бягство. „Прекарах много време в обмисляне как бих могъл да я убедя. Звъннах на агент на недвижими имоти. Престорих се на богаташ, който иска да закупи остров и те ми казаха, че ще ми осигурят хеликоптер, места за двама и къща, в която да пренощуваме. След това се обадих на Джоан и ѝ казах, че имам билети за острова. Тя дойде с мен, намерихме нашето местенце и сега живеем на това местенце“.

Брансън си спомня за полета им над остров Некер. Тогава той поглежда към нея и осъзнава, че тя ще бъде майката на децата му, а този остров ще е техният дом. Оттогава Брансън и съпругата му са влюбени, имат две деца и продължават да пазят романтиката жива.

„Преди няколко години бяхме в Майорка. Трябваше да отида на среща и оставих Джоан сама на летището. Докато самолетът се движеше по пистата, си помислих: „Трябва да спра този самолет и да се върна“. Отидох при пилотите и им казах: „Съжалявам. Трябва да сляза от самолета.“ И те ми позволиха“. В този момент, всички на борда започват да му ръкопляскат заради романтичния жест. „Бях шокиран, но се почувствах доста добре“.

Брансън продължава да е все така романтичен, но физиката му значително се е променила през годините. След работа, е тренирал във фитнеса на хотела в 4 часа сутринта и мисли, че е в най-добрата си форма. „Гледам се в огледалото и виждам напредването на възрастта. Но тялото ми е като на 30-годишен. Възможно е, стига да се грижите за себе си“.

Прочетете още за историята на милиардера и неговата съпруга тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама