Слави Трифонов: Продължаваме да правим нещата по нашия начин

09:09, 05 ное 19 25 1944 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес започва едно ново приключение за мен и за нашия екип. В него аз и вие продължаваме да правим всичко по нашия начин. Това обяви шоуменът и лидер на партията "Няма такава държава" Слави Трифонов в първото издание на "Вечерното шоу на Слави Трифонов" в новата си телевизия "7/8 TV", съобщи Дневник.

Негов гост беше Иво Сиромахов, а в ефира шоуменът изпълни обещанието си и започна да раздава чрез томбола подаръците, които е получил през годините в предишното си предаване по bTV. "Шоуто на Слави" не беше само мое и на моя екип, но и ваше", каза той. Трифонов и Сиромахов неведнъж се пошегуваха с местоположението на студиото на новата телевизия - квартал "Левски Г", а предаването завърши с тегленето на печелившия на мерцедеса, с който са превозвани гостите на "Шоуто на Слави".

Слави Трифонов обяви старта на сигнала на телевизия 7/8

Два часа и половина по-рано Мая Манолова беше първият гост на "7/8 TV" в "Студио Хъ", обявено в програмата като "коментарно-публицистично предаване". Негов водещ е Тошко Йорданов - сценарист на "Шоуто на Слави" и заместник-председател на партията на шоумена "Няма такава държава"

Йорданов откри предаването, поставяйки въпроса за манипулациите по време на изборите и предимствата на електронното гласуване, показвайки "сгрешени" бюлетини и "зачекнати гласове" в протоколи. Той покани първия си гост Мая Манолова, която също носеше протоколи, за които твърдеше, че са били манипулирани. "Когато правихме референдум, беше същата простотия", коментира Йорданов.

Манолова каза, че властта купува гласове "безсрамно и безнаказано", а Йорданов изтъкна, че купуването на гласове "не е отсега" и припомни на бившия омбудсман времето, в което тя беше депутат от БСП. "Просто сега си от другата страна на палачинката", подчерта той. Манолова отговори, че криминализирането на купуването на гласове е нейно предложение. "Аз загубих тези избори, но гражданите ги спечелиха", заяви бившият омбудсман. Тя завърши участието си с думите, че ще продължи да се бори за промяната на "този модел на управление, но от граждански позиции".

Други гости в "Студио Хъ" бяха журналистът Валери Найденов (който е сред създателите на "24 часа" и негов главен редактор), който говори за предимствата на мажоритарната избирателна система, и социологът Кънчо Стойчев, който заяви, че няма смисъл да се говори дали гласуването трябва да е мажоритарно, или миноритарно, когато то е нечестно. Относно купуването на гласове той коментира, че вече "се купуват цели структури". "Вече не пазаруваме гласове в бакалници, а в супермаркети", допълни той.

Специален гост в първото издание на "Вечерта на актьорите" беше Криско, а на "Шоуто на сценаристите" - Милко Калайджиев, който шеговито предложи да стане партиен кандидат на "Няма такава държава".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама