Внесоха документите на партия "Няма такава държава" в съда

11:10, 05 ное 19 25 1881 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Ако си направите труда да проверите, ще видите, че няма никъде в закона изискване за името на партията. Внесохме 3 700 подписа", каза зам.-председателят на партията "Няма такава държава" Тошко Йорданов, след като внесе документи за регистрация в Софийски градски съд, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

На въпрос имат ли общи политически планове с Мая Манолова той отговори: "Това, че е първият гост, е защото е супер актуална. Мая Манолова е втора на балотажа в София, знаете какви са резултатите, знаете разликата колко е малка. В съда седи решението дали тези избори са такива или ще се отварят урни да се проверяват бюлетини. Затова Мая Манолова беше гост".

"Победителят и хората на победителя бяха по всички национални телевизии. Сметнах, че е по-интересно да се чуе другата гледна точка", каза още Йорданов.

Трифонов: Не съм алчен за власт, алчен съм за справедливост

Попитан възможно ли де да има общо политическо бъдеще с Мая Манолова зам.-председателят на "Няма такава държава" отказа коментар. "Няма да коментирам неща, които могат да се случат в бъдеще. Всичко останало са спекулации. Информация ще даваме, когато имаме точна информация", каза той.

Слави Трифонов основа партията си „на тъмно“ (Обновена)

"Истината е, че пред страната и пред нас има проблеми. БСП направиха неща, които правят десните парии по света. Отдавна няма ляво и дясно разделение. Видяхте как гласувахте демократично мислещите хора на последните избори", съобщи Йорданов.

"Определяме се като партия "Няма такава държава", каза той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама