НКИЗ представи зоните си на форум за актуалните тенденции в индустрията

16:39, 07 ное 19 25 2066 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони Антоанета Барес презентира три от проектите на дружеството - Икономическа зона София-Божурище, Индустриална зона „Загоре“ и  Индустриален и логистичен парк – Бургас, по време на имотната конференция BalREc 2019, която се проведе в София. На събитието бяха дискутирани инвестиционни проекти и актуални тенденции на пазара на индустриални имоти, съобщиха от НКИЗ.

По време на панела „Индустриални проекти и икономика: перспективи, конкурентоспособност и предизвикателства“ тя отбеляза, че НКИЗ предлага първокласни локации и отлични транспортни връзки в своите зони. Антоанета Барес изтъкна, че Икономическа зона София-Божурище е приоритетен проект на държавната компания, в която работят кадри от София, Божурище, Костинброд и Мрамор. „В зоната ни в Божурище приключваме проектирането на сграда, която ще бъде бизнесцентър, в който ще предлагаме социални услуги. Ние държим инвеститорите в нашите зони да се чувстват добре и правим всичко възможно, за да им помагаме. Там може да бъде изградена частна детска градина. Планираме да направим игрище и площадка за стрийт фитнес“, каза още г-жа Барес. Тя отбеляза и че продължава работата по проекта за пътна връзка към Икономическа зона София-Божурище, който да отговори на сериозния инвеститорски интерес към индустриалната зона, както и да обезпечи засиления трафик и да създаде повече удобство за живеещите в района на Божурище граждани.

В гoдишния бизнec фopyм BalREc 2019 взеха участие инвеститори, финансови институции, консултанти, проект мениджъри, адвокатски компании и експерти, ангажирани с най-мащабните проекти и сделки в сектора на индустрията и ключови пазарни сегменти, свързани с инвестиционната среда в България. Пpoгpaмaтa беше opгaнизиpaнa в две зaли c десет тeмaтични пaнeлa и нaд 60 yчacтници - eĸcпepти oт Бългapия и Eвpoпa.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама