"The Brand New Heavies" с концерт в София догодина

12:20, 08 ное 19 / Любопитно 25 2039 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кралете на фънка и ейсид джаз движението "The Brand New Heavies" с концерт в
София на 24-ти януари.

В зала „Универсиада” българската публика ще чуе най-големите им хитове, както и песни от юбилейния им албум. У нас групата идва с вокал Анджела Ричи, известна с харизматичното си присъствие и невероятен талант да интерпретира джаз и фънк по адекватен за 21 век начин.

"The Brand New Heavies" се завърнаха в концертните зали след записите на едноименния албум “TBNH”, с който отбелязват 30-годишнината си на сцената. Турнето “The Funk Is Back” стартира на 31 октомври в Брайтън, а билетите за първия концерт, както и за предстоящите в Лондон, Манчестър и Глазгоу, са напълно разпродадени.

Формацията започва пътя си от лондонските клубове, а характерните й стил и звучене я извеждат на големите концертни подиуми.

Ядрото на The Brand New Heavies са композиторите Саймън Бартоломео и Андрю Леви, които с музиката си вдъхновяват поколение успешни изпълнители, включително Jamiroquai, D’Angelo, Ерика Баду и суперпродуцента Марк Ронсън, който определя техния дебютен албум като един от петте, променили живота му.

През годините 15 от хитовете на The Brand New Heavies достигат челните места на британските и американските класации за сингли, денс, клубна, ар енд би и хип хоп
музика, а албумите им са с платинен статус по продажби. Сред най-обичаните им песни са „Dream On Dreamer”, „Sometimes”, „You’ve Got A Friend”, „Apparently Nothing”, „Shelter”, „Never Stop” и др.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама