Снимки на уикенда 9 и 10 ноември 2019

13:40, 10 ное 19 25 4404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двойка гледа през дупка в мемориал в Берлин по повод 30-тата годишнина от падането на Берлинската стена.
Баварският вътрешен министър Йоахим Херман посреща трабантчета, преминаващи границата между двете Германии в музея в Мьодларойт, Германия.
Протестиращ от жълтите жилетки участва в протест в Монпелие, Франция. През следващата седмица протестното движение навършва една година.
Гледач изпълнява ритуал преди откриването на резервата за диви животни "Побитора" в Асам, Индия, затворен досега заради сезона на мусоните.
Камбоджанец продава пчелни кошери и мед на улицата в Пном Пен.
Жена на брега на езерото Воралпзее в региона Воралп след първи снеговалеж през тази зима в Грабс, Швейцария.
Фенове стоят до гигантски графит на макове преди мач в Английската висша лига в Лестър, Великобритания.
Подготовка на откриванеот на Коридора Картарпур в едноименния град в Пакистан. През коридора за първи път ще се преминава без визи между Индия и Пакистан. Така сикхите ще могат лесно да посещават храм в Картарпур в Пакистан, свързван спървия гуру сикх.
Строеж на най-високата сграда в Африка - 55-етажната "Леонардо", в Йоханесбург, Южна Африка. При завършването си ще се издига на 234 метра.
Жени изпълняват ритуал на брега на река Сарю в Айодхя, Индия, в деня, в който Върховният съд обяви присъдата си относно спорното религиозно място, считано за родно на индуиския бог Рам. Съдът отреди мястото да бъде дадено на индусите, за да построят свой храм.
Арт инсталацията "Subconscious of a Monument" на британската Корнелия Паркър, направена от парчета земя, изкарана под Наклонената кула в Пиза и  изложена в Музея на съвременното изкуство в Сидни, Австралия.
Членове на руската религиозна секта Международно общество за Кришна съзнание танцуват по улиците на стария Арбат в Москва.
Двойка гледа през дупка в мемориал в Берлин по повод 30-тата годишнина от падането на Берлинската стена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама